ETUSIVULLE


Tietokonereppu kulkee kätevästi mukana

Tietokonereppu voi olla aktiivisen arjen pelastaja, jossa tietokonetta pitää kuljettaa paikasta toiseen. Jos työ vaatii kulkemista moneen paikkaan, tietokonereppu kuljettaa kannettavan kätevästi mihin paikkaan tahansa.

Tietokonereppu on myös loistava yrityslahja, jonka voi antaa yrityksen työntekijöille tai asiakkaille. Se sopii erityisesti sellaisten yritysten liikelahjaksi, joka toimii jollain tavalla tietotekniikan kanssa. Tietokonereppu toimii oivallisena lahjana tämänkaltaisille yrityksille, joissa tietokone toimii tärkeimpänä työkaluna. 

Tietokonerepun valinta riippuu tietokoneen käyttötavasta. Siinä kannattaa ottaa huomioon myös muut tarpeet, eli kuinka paljon siinä pitää olla tilaa muiden tavaroiden kuljettamiseen. Reppuun halutaan pakata mukaan esimerkiksi erilaisia dokumentteja, kyniä ja matkapuhelin. Toisaalta repusta halutaan mahdollisimman kevyt ja helppokäyttöinen, joka kulkee lähes huomaamattomasti arjessa mukana.

Minkälaisia ​​tietokonereppuja on olemassa?

Tietokonereppuja on olemassa useita erilaisia. Niitä voi ostaa sekä perinteisistä liikkeistä että verkkokaupoista. Yleinen malli on perinteiset selkäreput, joista voi löytyä esimerkiksi sivutaskut lompakolle, avaimille ja puhelimelle. 

Toinen suosittu mallit on olkareppu, jota pidetään nimensä mukaisesti olalla. Olkarepusta löytyy niin ikään taskuja ja se voidaan usein kiinnittää vyötärölle. Tämä tekee siitä monikäyttöisemmän. 

Itselleen sopivaa mallia kannattaa etsiä kokeilemalla eri vaihtoehtoja ja pohtimalla, miten ne sopivat päivittäiseen käyttöön. Joku malli voi sopia parhaiten esimerkiksi, jos kävelet päivän aikana paljon. Jos puolestaan liikut autolla tai muulla kulkuvälineellä, voi toinen malli sopia siihen paremmin.

Tietokonereppu yrityslahjana

Tietokonereppu on loistava yrityslahja, joka sopii sekä miehille että naisille. Se on käytännöllinen ja laadukas lahja, joka varmasti ilahduttaa vastaanottajaansa. Tietokonereppu on myös hyvä valinta, jos halutaan antaa pitkäkestoinen lahja.

Työelämä on sähköistynyt huomattavasti ja lähes kaikessa tietotyössä käytetään tavalla tai toisella tietokonetta. Tietokone kuuluu siis monen ihmisen arkeen ja sillä hoidetaan niin työhön että vapaa-aikaan liittyviä asioita. Tietokonetta kuljetetaan paljon eri paikkoihin ja se on tuttu näky sekä toimistolla että kotona. 

Sen takia tietokonereppu on oivallinen arjen auttaja, johon oman läppärin voi sujauttaa matkan ajaksi. Monet tavalliset laukut ovat melko kankeita tietokoneen kantamiseen. Tietokoneet eivät tahdo mahtua niihin tai läppärin kantaminen tavallisessa laukussa voi tuntua hankalalta ja epäkäytännölliseltä. Tietokonereppu voi toimia loistavana apuna tähän.

Axon Profilen valikoima

Tietokonereppuja on saatavilla nykyisin runsaasti. Niitä myydään paljon yrityskäyttöönkin, jolloin yritykset voivat ostaa niitä mainoslahjaksi. Tuotteeseen liitetään yrityksen logo tai muu toivottu painos. 

Tietokonereppuja mainoskäyttöön myy muun muassa Axon Profil, joka on kokenut yrityslahjojen verkkokauppa. Sen valikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia tietokonereppuja ja ne voi muokata omien halujensa ja tarpeidensa mukaan. 

Axon Profilen verkkokaupasta löytyy paljon muutakin hyödyllistä yritykselle. Yritys voi tilata käyttöönsä mainos- ja liikelahjoja monipuolisesta valikoimasta. Sen ystävällinen asiakaspalvelu on aina valmiuduessa auttamaan, jos tulee kysymyksiä ja mahdollisia ongelmatilanteita. 

Mainoslahja on mainio tapa lisätä näkyvyyttä yritykselle. Se sitouttaa yrityksen asiakkaita ja työntekijöitä ja toimii loistavana tapana markkinoida ja viestiä yrityksen toiminnasta ja brändistä.

 

 

 

 

 

 

 

Sanoraama.fi on nettisanomat.com kopiosivusto

VANHIN - UUSIN

 

 

Sanoraama.fi on nettisanomat.com eripainos. Sivut 27.07.1999 - 24.10.2016 nettiin keskiviikkona 26.10.2016.
Sivut 30.10.2016 - 02.25.2017 nettiin tiistaina 2017-03-07.

LINKKI JOKA ETUSIVULLE TÄÄLLÄ!

Sanoraama -www.sanoraama.fi - www.nettisanomat.com - www.sanomanetti.fi
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen.
Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - 2016-10-25

Viikkosanomat-blogi

2016 Nettisanomat - Numerot 1853 -

Sanoraama.fi on Nettisanomat.com-sivuston kopiosivusto. Nettiin keskiviikkona 2016-10-26.

VANHIN - UUSIN
2021-01-14.